Menukaart

Blader rustig eens door onze menu's.
Klik op de titels om de verschillende mogelijkheden te zien.
Je kan de volledige folder ook downloaden als pdf in de rubriek Folders.

 

Onze openingsuren:

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 8u-18u, zaterdag van 8u-17u

 

Woensdag en zondag gesloten (wel mogelijkheid om bestellingen op te halen)

Jaarlijks verlof van maandag 5 april t.e.m. vrijdag 16 april, zaterdag 17 april terug open

Zomerverlof van dinsdag 3 augustus t.e.m. woensdag 25 augustus, donderdag 26 augustus terug open

 

 

Hoe bestellen

Belangrijke informatie over de eindejaarsfeesten

  • Makkellijkst is bestelling in de winkel doorgeven, wij bespreken samen uw wensen, bestelbon krijgt u direct mee die u bij afhaling dan meebrengt.
  • U kunt ook gebruik maken van de bestelbon op deze pagina MENUKAART BESTELLING
  • Let op: uw bestelling is enkel geldig als u van ons een email heeft ontvangen met bijgevoegde bestelbon, deze kan u dan afprinten en meebrengen bij afhaling
  • Uiterste besteldatum feestdagen
  • Kerstavond en kerstdag: zaterdag 19 december 
  • Oudejaar en Nieuwjaar:zaterdag 26 december

Annulaties mogelijk t.e.m. 20 december voor Kerstdagen en t.e.m. 27 december voor oudejaar en Nieuwjaar

 

 

 

Aperitiefhapjes - Warm (minimum 4/soort bestellen)
653
Mini-vidé met kip
€ 0.85/stuk
654
Mini-kaasrol
€ 0.85/stuk
655
Mini-vidé met garnaal*
€ 0.85/stuk
657
Mini-pizza
€ 0.85/stuk
649
Bladerdeeghapje met mozzarella en zongedroogde tomaatjes
€ 0.85/stuk
672
Assortiment warme bladerdeeghapjes (10st)
€ 8,50/doos
664
Assortiment warme bladerdeeghapjes (20 stuks)
€ 16.50/doos
659
Aperitiefboutje
€ 0.70/stuk
Aperitiefhapjes - Koud (minimum 4/soort bestellen)
660
Aperitiefglaasje met mozzarella en basilicum
€ 2.00/stuk
646
Aperitiefglaasje met Ganda en meloen
€ 2.00/stuk
651
Aperitiefglaasje met grijze garnaaltjes
€ 2.50/stuk
643
Aperitiefglaasje met haring in dille
€ 2,30/st
661
Lepelhapje met scampi’s & dragon
€ 1.40/stuk
662
Lepelhapje met verse roze zalm
€ 1.40/stuk
673
Bordje tapas breughel voor 4pers (grillworst, droge worst, hoofdvlees, seizoenspastei, augurkjes, uitjes, oude Flandrien, groendaal mosterd, pain d'Ardenne,Parma ham, mosterd)
€ 20.00/st
674 voor 4 pers
Bordje tapas elite (olijven, zongedroogde tomaatjes, spiesje van mozarella-kersttomaat-basilicum, ansjovis, gemarineerde scampi, chorizo, Spaanse droge worst, Italiaanse groendaal, groendaal mosterd
€ 25.00/st
675
Italiaanse tapasblank voor 6 pers (huisbereide coppa Duroc d'Olives - la Gegante droge worst - Parmaham - tapenade en pesto homemade - gekruide mozzarelloballetjes - chorizo - Italiaanse kaas - koningsolijven - zongedroogde tomaatjes - pancetta - foccacia - grissini -toast -garnituur
€38.00/st
Soepen
701
Tomatenroomsoep met balletjes
€ 4.50/liter
702
Broccoliroomsoep
€ 4.30/liter
703
Witloofsoep met kruidenroom
€ 4,30/liter
706
Pompoenroomsoep met spekreepjes
€ 4,30/liter
Koude voorgerechten (gepresenteerd op een stenen bord)
751
Vitello tonato (fijngesneden kalfsvlees met een sausje van tonijn)
€ 8,30/pp.
753
Koud visschoteltje
€ 8.00/pp.
755
Garnalencoctail “New Style”
€ 9.20/pp
757
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers, pijnboompitjes en g roene pestodressing
€ 7,50/pp.
Warme voorgerechten
143
Koninginnepasteitje
€ 3.50/stuk
489
Sint-Jacobsschelp
€ 7,50/stuk
234
Garnaalkroketten
€ 2,90/stuk
236
Kaaskroketten
€ 1.70/stuk
801
Scampi in duivelsausje met een torentje van wilde rijst (5st)
€ 7,50/stuk
803
Duo van tongrolletjes&scampi in een kreeftensausje
€ 8,60/stuk
802
NIEUW! Zalm met spinaziepuree en een graanmosterdsausje
8,40 €/st
807
Visserspotje uit de Noordzee
€ 8,00/stuk
Hoofdgerechten (min. 2pers/hoofdgerecht met uitzondering voor mensen die alleen zijn)
902
Wildstoofpotje* ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 17.00/pp.
903
NIEUW! Gevuld filetgebraad "Duroc d'Olives" met Portosaus ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 15.00/pp.
904
Kalkoenfilet archiduc ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 14.50/pp.
1007
Opgevulde Kalkoenfilet met archiducsaus ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 14.70/pp.
906
Normandisch gevuld varkenshaasje met een Calvadossausje ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 15.00/pp.
907
Everzwijnfilet met poivradesaus ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 17.50/pp.
910
Ardeens kalkoengebraad met een veenbessensausje ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 15.00/pp.
1114
Warme beenhesp met archiducsaus ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 14.30/pp.
1115
Warme beenhesp met Provençaalse saus ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 14.30/pp.
BIJ DE HOOFDGERECHTEN IS INBEGREPEN
914
Warme groenteschotel: gebakken witloof, spekboontjes, worteltjes, broccoli en spiesje van champignons en kerstomaatjes
915
Warme fruitschotel: peertje in rode wijn, ananas, perzik met veenbessen en gekarameliseerde appeltjes
Ook apart te verkrijgen bij de hoofdgerechten
916
Warme groenteschotel ( gebakken witloof, spekboontjes, worteltjes, broccoli en spiesje van champignons en kerstomaatjes)
€ 5.00/pp.
917
Warme fruitschotel (peertje in rode wijn, ananas, perzik met veenbessen en gekarameliseerde appeltjes)
€ 5.00/pp.
Warme sausen
850
Archiducsaus
€ 10.50/liter
853
Groene pepersaus
€ 10.50/liter
858
Poivradesaus (met gerookt spek en sjalotjes)
€ 10.50/liter
852
Calvadossaus
€ 10.50/liter
875
Duivelsaus
€ 10.50/liter
750
Provençaalse saus
€ 10.50/liter
359
Veenbessensaus
€ 10.50/liter
Aardappelgerechten
235
Aardappelkroketjes
€ 0.25/stuk
240
Aardappelpuree
€ 6.80/kg
404
Voorgebakken krieltjes
€ 7.90/kg
304
Gratin Dauphinois
€ 8.80/kg
Koude schotels
189
Charcuterieschotel
€ 8.50/pp.
7 soorten charcuterie gegarneerd: jonge Flandrien - Breydelham - fricandon van het huis - Gandaham - kipfilet van het huis - préparé - krabsalade of aangepast naar wens
808
Kinderbuffet
€ 6.90/pp.
Salami - fricandon - Maya de bij worst - kipfilet - groentjes - aardappeltjes en broodjes, gegarneerd op een bordje
198
Koude schotel (niet tijdens eindejaarsfeesten)
€ 13.00/pp.
Perzik met tonijn - kippenboutje - kipfilet - kalfskoek - boerenham van het huis - pastei van de chef - Breydelham met asperges - worteltjes - boontjes - tomaatjes bloemkool - aardappeltjes - fruitgarnituur en sausjes
199
Breughelbuffet (niet tijdens eindejaarsfeesten)
€ 16.00/pp.
Opgevulde tomaat met varkenslekkers - fricandon - mosterdgebraad - droge worstjes- boerenham van het huis - gebakken braadworst - pastei van de chef - Breydelham - ovenaardappel met zijn garnituur - worteltjes - boontjes - knolselder - bloemkool - sausjes - broodjes en boter
190
Koud buffet 1
€ 18.10/pp.
Tomaat garnaal - perzik met tonijn - Cavaillon met Parmaham - Breydelham met asperges - kalkoenrollade - varkensgebraad - rosbief - gebakken kippenboutje - glaasje met haring en zure appel-aardappelsalade - pastasalade van het huis - boontjes - selder wortelen / Fruit: ananas - druiven - mandarijntjes - kiwi - Broodjes, boter en sausjes: coctail en tartaar .
Koud buffet 1 aanvullen met vis
1104
+ gerookte forelfilet met bieslooksaus
+ € 2.30/pp.
1105
+ gerookte heilbot met garnituur
+ € 3.70/pp.
1106
+ gegarneerde verse roze zalm
+ € 2.80/pp.
809
+ gebakken scampi
+ € 2.50/pp.
191
Koud buffet 2
€ 23.10/pp.
Gebakken scampi - gerookte forelfilets met bieslooksaus gerookte heilbot met garnituur - gegarneerde verse roze zalm - tomaat garnaal - glaasje met haring en zure appel - Breydelham met asperges - cavaillon met Parmaham - aardappelsalade - pastasalade van het huis - boontjes - wortelen - selder - seizoensfruit, broodjes, boter en sausjes idem buffet 1
192
Zuiders buffet (24/12-25/12-31/12-1/1 ook verkrijgbaar vanaf 2 pers)
€ 24.00/pp.
Rundscarpaccio met parmesan en pesto - chorizo salami - vitello tonato - pastrami met garnituur - pancetta - huibereide Coppa - Parmaham met meloenparels - brie met Italiaanse kruiden - scampispiesje met zongedroogde tomaatjes - gerookte zalm met geitekaas en basilicumdressing - tomaat, mozarellasalade - Italiaanse pastasalade - worteltjes - boontjes - knolseldersalade - aangepaste broodsoorten, boter, coctail, tartare, zuiderse dressing
Junior menu
1003
Tomatenroomsoep met balletjes
€ 8.00/pp.
Kipfilet met appelmoes en kroketjes (911) of spaghetti bolognaise (912)
385
Chocolademousse
Het menu wordt gepresenteerd in een kinderbox met gratis verrassing
Suggesties van de chef
Opgevulde kalkoen: sappige gehaktvulling met pistache, truffel, champignons, room en grand Marnier.
1004
Vers (vanaf 5 personen). Deze kalkoen wordt door de klant thuis gebakken in de oven, de voorziene baktijd rekenen wij uit naargelang gewicht.
€ 10.00/pp.
1005
Gebakken afhalen (op zijn geheel vanaf 5 personen). De kalkoen wordt bij ons gebakken en afgehaald zo kort mogelijk voor het opdienen. Kalkoen wordt meegegeven in verwarmbox en blijft ongeveer nog 1 uur warm.
€ 12.00/pp.
Gourmet
184
Gourmet party
€ 10,50/pp.
Gepaneerde kalkoenfilet - brochette - grillworst- tournedos - steak Marc - chipolata en gyros
194
Gourmet ‘Kwaliteitsslager’
€ 13.00/pp
Scampi brochette - grillworst - tournedos - lamskotelet - finettes “Dijonais” - opgevulde kalfsoester - kalkoenbrochette
1126
Visgourmet (vanaf 4 personen)
€ 16.00/pp.
Dorade in dille marinade - gamba - visschnitsel - Sint-Jacobsvrucht - scampibrochette - tournedos van zalm - kabeljauwhaasje
1102
Eindejaarsgourmet
€ 14.50/pp.
(enkel te verkrijgen tijdens de eindejaarsfeesten en in januari) Varkenshaasje - rundsfilet pur - Sint-Jacobsvrucht - lamskroontje met amandelschilfers eendeb orst met veenbessen - filet van everzwijn - zalmhaasje
195
Kindergourmet
€ 6.10/pp.
Chipolata - saté - kalkoenlapje - hamburger Dit alles wordt gepresenteerd in een kinderbox met gratis verrassing
Fondue
182
Fondue 1
€ 9.20/pp.
Runds, varkens en kalkoenvlees, diverse soorten gehaktballetjes en worstjes
181
Fondue “Kwaliteitsslager”
€ 10.40/pp.
Runds, varkens, kalkoen en kalfsvlees, diverse soorten gehaktballetjes en worstjes
1117
Eindejaarsfondue
€ 13.50/pp.
(enkel te verkrijgen tijdens de eindejaarsfeesten en in januari) Rundsfilet, varkensfilet, kipfilet, everzwijnfilet, hertenfilet
1123
Visfondue (vanaf 4 personen)
€ 15.50/pp.
Zalm, scampi, gamba, doradefilet, Sint-Jakobsvrucht en tongfilet (gebruik visnetje inbeg repen)
1125
Visbouillon
€ 5.70/liter
193
Kinderfondue
€ 5.90/pp.
Frankfurterworstjes, gehaktballetjes, spekvinkjes, kipnuggets, chipolataworstjes. Dit alles wordt gepresenteerd in een kinderbox met gratis verrassing Steengrill
Teppan Yaki
1127
Teppan yaki (vanaf 4 personen) OPGELET WIJZIGING FORMULE (groenten, aardappelen, kan apart besteld worden, zie rubriek groentenschotels en toebehoren)
€ 15.50/pp.
Scampibrochette - tournedos Kyoto - teppan reepjes - zalmfilet met rode pesto - gemarineerde lamskotelet - kipbrochette Yaki Tori en Oosters worstje, tartaar, coctail, archiducsaus
1128
Huur toestel (tot 6 personen)
€ 7.50/toestel
Wok party (vanaf 4 personen) NIET TIJDENS EINDEJAARSFEESTEN
186
Wok party
€ 14.50/pp.
Stel zelf uw wok samen 4 soorten te kiezen uit:
Vleessoorten
1129
Varkenshaasje Provençaal met witte rijst
1130
Lamsvlees met 5 kruiden en spirelli pasta
1131
Rundsvlees met groenten en wilde rijst
1132
Chicky Khan met penne
1135
Kalfsreepjes 'Green Herbes' met Thaise rijst
Vissoorten
1133
Zalmgyros today met Chinese wokmie
Opleg € 3.20/pp.
1134
Tonijnreepjes ‘Antalya’ met conglietti pasta
Opleg € 2.70/pp.
1119
Scampi's in een duivelsausje (6st) met tricolore pasta
Opleg € 3,20/pp.
1118
huur wok toestel (tot 6 personen)
€ 5.00/toestel
Groentenschotels en toebehoren
478
Salade, verse wortelen, knolselder, komkommer, tomaten, boontjes, aardappelsalade en pastasalade van het huis
€ 4.60/pp.
477
Idem voorgaande, zonder pastasalade en aardappelen
€ 3.60/pp.
1100
Grillgroentjes : Provençaalse grilltomaatjes - champignonschijfjes - witloofstronkje - spekboontjes en groentebrochette
€ 5.00/pp
304
Gratin (voor goeie eters 250gr/pers.)
€ 8.80/kg
650
Grillaardappeltjes op een stokje (3st op stokje)
€ 1.00/st
865
Coctailsaus huisbereid (150gr)
€ 1.50/st
866
Tartaar huisbereid (150gr)
€ 1.50/st
867
Grillsaus huisbereid (150gr)
€ 1.50/st
868
Pikante saus
€ 1.50/st
872
Provençaalse saus (150gr)
€ 1.50/st
873
Bearnaise saus (150gr ideaal bij steak, vis...)
€ 1.50/st
869
currysaus
€ 1.50/st
874
Mayonaise
€ 1.50/st
Bijpassende warme sausen
644
Provençaalse saus (100gr/persoon om op grill te zetten of op teppanyakiplaat)
€ 1.20/pp
645
Archiducsaus (100gr/persoon om op grill te zetten of op teppanyakiplaat)
€ 1.20/pp
Verrassingsbrood (niet op woensdag en zondag, niet op Kerstavond en Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwjaar!)
1107
Mini-pistolets
€ 1.10/stuk
1108
Mini-sandwiches
€ 1.10/stuk
1109
Mini-pistolets met groentjes
€ 1.30/stuk
1110
Mini-sandwiches met groentjes
€ 1.30/stuk
Nieuw! Luxebroodjes
758
Gerookte zalm, effi light, cresson en verse ajuin
€ 1.90/stuk
759
Pancetta, rucola, pijnboompitjes en groene pesto
€ 1.90/stuk
760
Fazantpastei, cresson, Ardeense ajuinconfituur (seizoen)
€ 1.90/stuk
761
Franse brie, honing, walnoten
€ 1.90/stuk
762
Mozarella, Parmaham, rucola, rode pesto en zongedroogde tomaatjes
€ 1.90/stuk
Kaasschotel minimum 4 pers
188
Diverse kaassoorten extra gegarneerd met vers fruit
€ 13.70/pp.
1122
Assortiment mini-pistolets
€ 0.25/stuk
Desserts enkel tijdens eindejaarsfeesten of weekje op voorhand
380
Assortiment van 3 huisbereide miniglaasjes (chocolademousse-tiramisu-panna cotta met frambozen)
€ 5.00/persoon
Eindejaarsmenu’s (min 2 pers/menu met uitzondering voor mensen die alleen zijn)
1001
Menu 1
€ 25.65 p/persoon
Tomatenroomsoep met balletjes / Gebakken zalm met spinaziepuree en graanmosterdsausje / Gevuld filetgebraad "Duroc d'Olives"met Portosaus vergezeld van warme groenteschotel of warme fruitschotel(keuze reeds doorgeven bij bestelling aub) / Gratis 6 kroketjes per persoon
1002
Menu 2
€ 25.85 p/persoon.
Broccoliroomsoep / Duo van tongrolletjes en scampi in een kreeftensausje / Normandisch gevuld varkenshaasje"Duroc d'Olives" met een Calvadossausje vergezeld van een warme groenteschotel of warme fruitschotel ( keuze reeds doorgeven bij bestelling aub)/ Gratis 6 kroketjes per persoon
2001
Menu 3
€ 25.15 p/persoon
Witloofsoep met kruidenroom / Visserspotje uit de Noordzee /Ardeens kalkoengebraad met veenbessensausje vergezeld van warme groenteschotel of warme fruitschotel( keuze reeds doorgeven bij bestelling aub) / Gratis 6 kroketjes per persoon
2002
Menu 4
€ 26.65 p/persoon
Pompoenroomsoep / Scampi in een duivelsaus met een torentje van wilde rijst / Wildstoofpotje vergezeld van warme groenteschotel of warme fruitschotel (keuze reeds doorgeven bij bestelling aub) / Gratis 6 kroketjes per persoon