Menukaart

Blader rustig eens door onze menu's.
Klik op de titels om de verschillende mogelijkheden te zien.
Je kan de volledige folder ook downloaden als pdf in de rubriek Folders.

 

Onze openingsuren:

Maandag tot zaterdag van 8u-18u

Vaaf 1 januari zaterdag van 8u-17u (bestellingen kunnen later wel afgehaald worden)

Woensdag en zondag gesloten (wel mogelijkheid om bestellingen op te halen)

 

 

Hoe bestellen

Belangrijke informatie over de eindejaarsfeesten

  • Makkellijkst is bestelling in de winkel doorgeven, wij bespreken samen uw wensen, bestelbon krijgt u direct mee die u bij afhaling dan meebrengt.
  • U kunt ook gebruik maken van de bestelbon op deze pagina MENUKAART BESTELLING
  • Let op: uw bestelling is enkel geldig als u van ons een email heeft ontvangen met bijgevoegde bestelbon, deze kan u dan afprinten en meebrengen bij afhaling
  • Uiterste besteldatum feestdagen
  • Kerstavond en kerstdag: woensdag 19 december
  • Oudejaar en Nieuwjaar:woensdag 26 december

 

 

Aperitiefhapjes - Warm (minimum 4/soort bestellen)
653
Mini-vidé met kip
€ 0.85/stuk
654
Mini-kaasrol
€ 0.85/stuk
655
Mini-vidé met garnaal*
€ 0.85/stuk
657
Mini-pizza
€ 0.85/stuk
649
Bladerdeeghapje met mozzarella en zongedroogde tomaatjes
€ 0.85/stuk
672
Assortiment warme bladerdeeghapjes (10st)
€ 8,50/doos
664
Assortiment warme bladerdeeghapjes (20 stuks)
€ 16.50/doos
659
Aperitiefboutje
€ 0.55/stuk
Aperitiefhapjes - Koud (minimum 4/soort bestellen)
660
Aperitiefglaasje met mozzarella en basilicum
€ 2.00/stuk
646
Aperitiefglaasje met scampi en taboulé
€ 2.00/stuk
651
Aperitiefglaasje met grijze garnaaltjes
€ 2.50/stuk
643
Aperitiefglaasje met haring in dille
€ 2,30/st
661
Lepelhapje met scampi’s & dragon
€ 1.40/stuk
662
Lepelhapje met verse roze zalm
€ 1.40/stuk
666
Lepelhapje met gandaham en meloen
€ 1.40/stuk
673 vanaf 4 pers
Bordje tapas breughel (grillworst, droge worst, hoofdvlees, seizoenspastei, augurkjes, uitjes, oude Flandrien, groendaal mosterd, pain d'ardenne,Parma ham, mosterd)
€ 4,90/p.p.
674 vanaf 4 pers
Bordje tapas elite (olijven, zongedroogde tomaatjes, spiesje van mozarella-kersttomaat-basilicum, ansjovis, gemarineerde scampi, chorizo, Spaanse droge worst, Italiaanse groendaal, groendaal mosterd
€ 6,20/p.p.
Aperitief soepjes (gebruik tasje inbegrepen)
668
Bospaddestoelensoep met gerookte eendeborst
€ 1.20/stuk
667
Witloofsoep met kruidenroom
€ 1.20/stuk
Soepen
701
Tomatenroomsoep met balletjes
€ 4.20/liter
702
Bospaddestoelensoep met gerookte eendeborst
€ 4.50/liter
703
Witloofsoep met kruidenroom
€ 4,00/liter
706
Pompoenroomsoep met spekreepjes
€ 4,00/liter
Koude voorgerechten (gepresenteerd op een stenen bord)
751
Vitello tonato (fijngesneden kalfsvlees met een sausje van tonijn)
€ 8,00/pp.
753
Koud visschoteltje
€ 7.80/pp.
755
Garnalencoctail “New Style”
€ 9.00/pp
757
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers, pijnboompitjes en g roene pestodressing
€ 7,00/pp.
Warme voorgerechten
144
Kaasrollen met ham
€ 2.30/stuk
143
Koninginnepasteitje
€ 3.50/stuk
489
Sint-Jacobsschelp
€ 7,00/stuk
234
Garnaalkroketten
€ 2,90/stuk
236
Kaaskroketten
€ 1.70/stuk
801
Scampi in duivelsausje met een torentje van wilde rijst (5st)
€ 7,00/stuk
803
NIEUW! Bouillabaise van Noordzeevis met rouille en lookbroodjes
€ 8,50/stuk
804
NIEUW! Gebakken zalm met preiroomsaus
8,00 €/st
807
Visserspotje uit de Noordzee
€ 8,00/stuk
Hoofdgerechten (MIN. 2 PERSONEN)
902
Wildstoofpotje* ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 16,50/pp.
903
NIEUW! Gevulde supreme van zwartpootkip met morillesaus ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 16.50/pp.
904
Kalkoenfilet archiduc ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 14.00/pp.
1007
Opgevulde Kalkoenfilet met archiducsaus ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 14.50/pp.
906
Normandisch gevuld varkenshaasje met een Calvadossausje ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 14,50/pp.
907
Everzwijnfilet met poivradesaus ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 17.00/pp.
908
Varkenswangetjes met een brunoise van peertjes ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 15.50/pp.
910
Nieuw! Traag gegaard kalfskroontje met Portosaus ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 17.00/pp.
1114
Warme beenhesp met archiducsaus ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 13.80/pp.
1115
Warme beenhesp met Provençaalse saus ( warme- groente en/of fruitschotel inbegrepen, gelieve jouw keuze bij bestelling door te geven aub)
€ 13.80/pp.
BIJ DE HOOFDGERECHTEN IS INBEGREPEN
914
Warme groenteschotel: gebakken witloof, spekboontjes, worteltjes, broccoli en spiesje van champignons en kerstomaatjes
915
Warme fruitschotel: peertje in rode wijn, ananas, perzik met veenbessen en gekarameliseerde appeltjes
Ook apart te verkrijgen bij de hoofdgerechten
916
Warme groenteschotel ( gebakken witloof, spekboontjes, worteltjes, broccoli en spiesje van champignons en kerstomaatjes)
€ 5.00/pp.
917
Warme fruitschotel (peertje in rode wijn, ananas, perzik met veenbessen en gekarameliseerde appeltjes)
€ 5.00/pp.
Warme sausen
850
Archiducsaus
€ 10.00/liter
853
Groene pepersaus
€ 10.00/liter
858
Poivradesaus (met gerookt spek en sjalotjes)
€ 10.00/liter
852
Calvadossaus
€ 10.00/liter
875
Duivelsaus
€ 10.00/liter
750
Provençaalse saus
€ 10.00/liter
854
Morillesaus
€ 10.00/liter
855
Portossaus
€ 10.00/liter
Aardappelgerechten
235
Aardappelkroketjes
€ 0.25/stuk
240
Aardappelpuree
€ 6.80/kg
404
Broccolipuree
€ 7.50/kg
304
Gratin Dauphinois
€ 8.80/kg
Koude schotels
189
Charcuterieschotel
€ 8.00/pp.
7 soorten charcuterie gegarneerd: jonge Flandrien - Breydelham - fricandon van het huis - Gandaham - kipfilet van het huis - préparé - krabsalade of aangepast naar wens
808
Kinderbuffet
€ 6.50/pp.
Salami - fricandon - Maya de bij worst - kipfilet - groentjes - aardappeltjes en broodjes, gegarneerd op een bordje
198
Koude schotel (niet tijdens eindejaarsfeesten)
€ 12.50/pp.
Perzik met tonijn - kippenboutje - kipfilet - kalfskoek - boerenham van het huis - pastei van de chef - Breydelham met asperges - worteltjes - boontjes - tomaatjes bloemkool - aardappeltjes - fruitgarnituur en sausjes
199
Breughelbuffet (niet tijdens eindejaarsfeesten)
€ 15,50/pp.
Opgevulde tomaat met varkenslekkers - fricandon - mosterdgebraad - droge worstjes- boerenham van het huis - gebakken braadworst - pastei van de chef - Breydelham beenham met champignon- saus ( op te warmen) - ovenaardappel met zijn garnituur - worteltjes - boontjes - knolselder - bloemkool - sausjes - broodjes en boter
190
Koud buffet 1
€ 17,50/pp.
Tomaat garnaal - perzik met tonijn - Cavaillon met Parmaham - Breydelham met asperges - kalkoenrollade - varkensgebraad - rosbief - gebakken kippenboutje - glaasje met gerookte zalmsla - aardappelsalade - pastasalade van het huis - boontjes - selder wortelen / Fruit: ananas - druiven - mandarijntjes - kiwi - Broodjes, boter en sausjes: coctail en tartaar .
Koud buffet 1 aanvullen met vis
1104
+ gerookte forelfilet met bieslooksaus
+ € 2.30/pp.
1105
+ gerookte heilbot met garnituur
+ € 3.70/pp.
1106
+ gegarneerde verse roze zalm
+ € 2.80/pp.
809
+ gebakken scampi
+ € 2.50/pp.
191
Koud buffet 2
€ 22,50/pp.
Gebakken scampi - gerookte forelfilets met bieslooksaus gerookte heilbot met garnituur - gegarneerde verse roze zalm - tomaat garnaal - glaasje met gerookte zalmsla - Breydelham met asperges - cavaillon met Parmaham - aardappelsalade - pastasalade van het huis - boontjes - wortelen - selder - seizoensfruit, broodjes, boter en sausjes idem buffet 1
192
Zuiders buffet
€ 22.50/pp.
Rundscarpaccio met parmesan en pesto - chorizo salami - vitello tonato - pastrami met garnituur - pancetta - Parmaham met meloenparels - brie met Italiaanse kruiden - scampispiesje met zongedroogde tomaatjes - gerookte zalm met geitekaas en basilicumdressing - tomaat, mozarellasalade - Italiaanse pastasalade - worteltjes - boontjes - knolseldersalade - aangepaste broodsoorten, boter, coctail, tartare, zuiderse dressing
Junior menu
1003
Tomatenroomsoep met balletjes
€ 8.00/pp.
Kipfilet met appelmoes en kroketjes (911) of spaghetti bolognaise (912)
385
Chocolademousse
Het menu wordt gepresenteerd in een kinderbox met gratis verrassing
Suggesties van de chef
Opgevulde kalkoen: sappige gehaktvulling met pistache, truffel, champignons, room en grand Marnier.
1004
Vers (vanaf 5 personen). Deze kalkoen wordt door de klant thuis gebakken in de oven, de voorziene baktijd rekenen wij uit naargelang gewicht.
€ 9.80/pp.
1005
Gebakken afhalen (op zijn geheel vanaf 5 personen). De kalkoen wordt bij ons gebakken en afgehaald zo kort mogelijk voor het opdienen. Kalkoen wordt meegegeven in verwarmbox en blijft ongeveer nog 1 uur warm.
€ 11.80/pp.
Gourmet
184
Gourmet party
€ 10,00/pp.
Gepaneerde kalkoenfilet - brochette - Bombay kippesteak- tournedos - steak Marc - chipolata en gyros
194
Gourmet ‘Kwaliteitsslager’
€ 12.50/pp
Scampi brochette - Bombay kippesteak - tournedos - lamskotelet - finettes “Dijonais” - opgevulde kalfsoester - kalkoenbrochette
1126
Visgourmet (vanaf 4 personen)
€ 15.50/pp.
Dorade in dille marinade - gamba - visschnitsel - Sint-Jacobsvrucht - scampibrochette - tournedos van zalm - kabeljauwhaasje
1102
Eindejaarsgourmet
€ 14.00/pp.
(enkel te verkrijgen tijdens de eindejaarsfeesten en in januari) Varkenshaasje - rundsfilet pur - Sint-Jacobsvrucht - lamskroontje met amandelschilfers eendeb orst met veenbessen - filet van everzwijn - zalmhaasje
195
Kindergourmet
€ 5.70/pp.
Chipolata - saté - kalkoenlapje - hamburger Dit alles wordt gepresenteerd in een kinderbox met gratis verrassing
Fondue
182
Fondue 1
€ 9.00/pp.
Runds, varkens en kalkoenvlees, diverse soorten gehaktballetjes
181
Fondue “Kwaliteitsslager”
€ 10.20/pp.
Runds, varkens, kalkoen en kalfsvlees, diverse soorten gehaktballetjes
1117
Eindejaarsfondue
€ 13.00/pp.
(enkel te verkrijgen tijdens de eindejaarsfeesten en in januari) Rundsfilet, varkensfilet, kipfilet, everzwijnfilet, hertenfilet
1123
Visfondue (vanaf 4 personen)
€ 15.00/pp.
Zalm, scampi, gamba, doradefilet, Sint-Jakobsvrucht en tongfilet (gebruik visnetje inbeg repen)
1125
Visbouillon
€ 5.70/liter
193
Kinderfondue
€ 5.70/pp.
Frankfurterworstjes, gehaktballetjes, spekvinkjes, kipnuggets, chipolataworstjes. Dit alles wordt gepresenteerd in een kinderbox met gratis verrassing Steengrill
Steengrill
187
Steengrill OPGELET WIJZIGING FORMULE (groenten, aardappelen kan apart besteld worden, zie rubriek groentenschotels en toebehoren)
€ 12.50/pp.
Lamskotelet, steak Rossini, chipolata, Ardense steak, opgevulde kipfilet, exotische kalkoenbrochette , warme en koude sausjes (tartaar, cocktail,archiducsaus)
1120
Huur toestel
€ 7.50/toestel
Teppan Yaki
1127
Teppan yaki (vanaf 4 personen) OPGELET WIJZIGING FORMULE (groenten, aardappelen, saus kan apart besteld worden, zie rubriek groentenschotels en toebehoren)
€ 13.80/pp.
Scampibrochette - tournedos Kyoto - teppan reepjes - zalmfilet met rode pesto - gemarineerde lamskotelet - kipbrochette Yaki Tori en Oosters worstje
1128
Huur toestel (tot 6 personen)
€ 7.50/toestel
Wok party (vanaf 4 personen) NIET TIJDENS EINDEJAARSFEESTEN
186
Wok party
€ 14.00/pp.
Stel zelf uw wok samen 4 soorten te kiezen uit:
Vleessoorten
1129
Varkenshaasje Provençaal met witte rijst
1130
Lamsvlees met 5 kruiden en spirelli pasta
1131
Rundsvlees met groenten en wilde rijst
1132
Chicky Khan met penne
1135
Kalfsreepjes 'Green Herbes' met Thaise rijst
Vissoorten
1133
Zalmgyros today met Chinese wokmie
Opleg € 3.20/pp.
1134
Tonijnreepjes ‘Antalya’ met conglietti pasta
Opleg € 2.70/pp.
1119
Scampi's in een duivelsausje (6st) met tricolore pasta
Opleg € 3,20/pp.
1118
huur wok toestel (tot 6 personen)
€ 5.00/toestel
Groentenschotels en toebehoren
478
Salade, verse wortelen, knolselder, komkommer, tomaten, boontjes, aardappelsalade en pastasalade van het huis
€ 4.60/pp.
477
Idem voorgaande, zonder pastasalade en aardappelen
€ 3.60/pp.
479
Warme bakgroentjes (ideaal voor gourmet en steengrill) ananas met perzik en veenbessen, tomaat met gruyère kaas, champignons, boontjes met spek
€ 5.00/pp.
1100
Grillgroentjes (ideaal voor teppan yaki toestel) Provençaalse grilltomaatjes - champignonschijfjes - witloofstronkje - spekboontjes en groentebrochette
€ 5.00/pp
304
Gratin (voor goeie eters 250gr/pers.)
€ 8.80/kg
650
Grillaardappeltjes op een stokje (3st op stokje)
€ 1.00/st
865
Coctailsaus huisbereid (150gr)
€ 1.50/st
866
Tartaar huisbereid (150gr)
€ 1.50/st
867
Grillsaus huisbereid (150gr)
€ 1.50/st
868
Pikante saus
€ 1.50/st
869
Currysaus (150gr)
€ 1.50/st
872
Provençaalse saus (150gr)
€ 1.50/st
873
Bearnaise saus (150gr ideaal bij steak, vis...)
€ 1.50/st
874
Mayonaise
€ 1.50/st
Bijpassende warme sausen
644
Provençaalse saus (100gr/persoon om op grill te zetten of op teppanyakiplaat)
€ 1.20/pp
645
Archiducsaus (100gr/persoon om op grill te zetten of op teppanyakiplaat)
€ 1.20/pp
Verrassingsbrood (niet op Kerstavond en Kerstdag)
Gevuld brood of mandje met mini-sandwiches of mini-pistolets met een gevarieerd assortiment charcuteriesoorten
1107
Mini-pistolets
€ 1.00/stuk
1108
Mini-sandwiches
€ 1.00/stuk
1109
Mini-pistolets met groentjes
€ 1.20/stuk
1110
Mini-sandwiches met groentjes
€ 1.20/stuk
Nieuw! Luxebroodjes
758
Gerookte zalm, effi light, cresson en verse ajuin
€ 1.80/stuk
759
Pancetta, rucola, pijnboompitjes en groene pesto
€ 1.80/stuk
760
Fazantpastei, cresson, Ardeense ajuinconfituur (seizoen)
€ 1.80/stuk
761
Franse brie, honing, walnoten
€ 1.80/stuk
762
Mozarella, Parmaham, rucola, rode pesto en zongedroogde tomaatjes
€ 1.80/stuk
1121
Fantasiebrood in de vorm van een schildpad
€ 8.00/stuk
Kaasschotel
188
Diverse kaassoorten extra gegarneerd met vers fruit
€ 13.50/pp.
1122
Assortiment mini-pistolets
€ 0.25/stuk
Desserts
Eindejaarsmenu’s
1001
Menu 1
€ 23,00 p/persoon
Tomatenroomsoep met balletjes / Scampi in duivelsausje / Normandisch gevuld varkenshaasje met een Calvadossausje vergezeld van warme groenteschotel of warme fruitschotel(keuze reeds doorgeven bij bestelling aub) / Gratis 6 kroketjes per persoon
1002
Menu 2
€ 25.00 p/persoon.
Witloofsoep met kruidenroom / Visserspotje uit de Noordzee / Varkenswangetjes met een brunoise van peertjes vergezeld met een warme groenteschotel of warme fruitschotel (graag keuze doorgeven bij bestelling aub)/ Gratis 6 kroketjes per persoon
2001
Menu 3
€ 26.50 p/persoon
Bospaddestoelensoep met gerookte eendeborst / Bouillabaise van Noordzeevis met rouille en lookbroodjes /Gevulde supreme van zwartpootkip met morillesaus vergezeld van warme groenteschotel of warme fruitschotel(graag keuze reeds doorgeven bij bestelling aub) / Gratis 6 kroketjes per persoon
2002
Menu 4
€ 26.50 p/persoon
Pompoenroomsoep met spekreepjes /Gebakken zalm met preiroomsaus en garnaaltjes / Traag gegaard kalfskroontje met Portosausje vergezeld van warme groenteschotel of warme fruitschotel (graag keuze reeds doorgeven bij bestelling aub) / Gratis 6 kroketjes per persoon