Feestschotels & BBQ

Organiseer je een gezellige avond met vrienden, een receptie of een leuk verjaardagsfeest?
Maak je keuze op onze webshop en bestel vanuit uw zetel.

Bestel uw hapjes, buffet, gourmet, fondue, barbecue...online via uw smartphone, tablet of PC (eenmalige registratie vereist)

Bestel tijdig aub! Wij vragen 2 dagen de tijd voor het verwerken en klaarmaken van uw feestschotel!

Haal uw schotels vanaf het afgesproken tijdstip en reken af aan de kassa, wij kunnen hier geen voorrang verlenen aan de kassa aangezien het afgeven van traiteurbestelling meer tijd in beslag neemt vragen wij uw vriendelijk om uw beurt af te wachten in de winkel.

Aandachtspunten

  • Daar we steeds met verse, eerlijke producten werken, is het van groot belang dat we uw bestelling tijdig kunnen verwerken. Wij vragen u dan ook om uw bestelling tijdig door te geven. Voor grotere groepen (+20 personen) is het aangeraden om een richtgetal door te geven een weekje op voorhand.
  • Hou er rekening mee dat uw schotels, hapjes of buffet bij ons steeds gekoeld staan. Haal ze dan ook zeker niet te vroeg af bij warm weer indien u niet in de mogelijkheid bent om ze fris te bewaren!
  • Op woensdag, zon- en feestdagen zijn we gesloten. Indien u voor één van deze dagen toch een bestelling wenst te plaatsen die u dan de dag voordien afhaalt, vergeet ons dit zeker niet te melden bij de opmerkingen. Wij maken dan gebruik van schotels die in uw koelkast passen en maken uw bestelling als allerlaatste klaar. Indien u de schotels liever op zondag afhaalt kan u deze ophalen tussen 11u-11u30.
  • Omdat wij steeds met een waarborg werken voor de gebruikte schotels, kan uw bestelling niet online worden betaald.
  • Aangezien de omvang van deze bestellingen is het niet mogelijk om deze mee te leveren met onze leverservice aan huis op dinsdag- en vrijdagavond. Indien u toch uw buffet geleverd wenst rekenen wij een supplement aan van €25 binnen de 10km., (vanaf 10km +0.50€/kilometer heen en terug)