Menukaart

Blader rustig eens door onze menu's.
Klik op de titels om de verschillende mogelijkheden te zien.
Je kan de volledige folder ook downloaden als pdf in de rubriek Folders.

 

Onze openingsuren:

Maandag tot zaterdag van 8u-18u

Woensdag en zondag gesloten (wel mogelijkheid om bestellingen op te halen)

Woensdag 1 en donderdag 2 november gesloten

Hoe bestellen

Belangrijke informatie over de eindejaarsfeesten

  • Makkellijkst is bestelling in de winkel doorgeven, wij bespreken samen uw wensen, bestelbon krijgt u direct mee die u bij afhaling dan meebrengt.
  • U kunt ook gebruik maken van de bestelbon op deze pagina MENUKAART BESTELLING
  • Let op: uw bestelling is enkel geldig als u van ons een email heeft ontvangen met bijgevoegde bestelbon, deze kan u dan afprinten en meebrengen bij afhaling

 

 

Aperitiefhapjes - Warm (minimum 4/soort bestellen)
653
Mini-vidé met kip
€ 0.80/stuk
654
Mini-vidé met ham
€ 0.80/stuk
655
Mini-vidé met garnaal*
€ 0.80/stuk
656
Mini-vidé met zalm*
€ 0.80/stuk.
657
Mini-pizza
€ 0.80/stuk
649
Bladerdeeghapje met mozzarella en zongedroogde tomaatjes
€ 0.80/stuk
658
Mini Quiche Lorraine
€ 0.80/stuk
664
Assortiment warme bladerdeeghapjes (20 stuks)
€ 15.00/doos
659
Aperitiefboutje
€ 0.50/stuk
Aperitiefhapjes - Koud (minimum 4/soort bestellen)
660
Aperitiefglaasje met mozzarella en basilicum
€ 2.00/stuk
646
Aperitiefglaasje met scampi en taboulé
€ 2.00/stuk
650
Aperitiefbordje met eendenmousse en vijgen
€ 2.00/stuk
651
Aperitiefglaasje met grijze garnaaltjes
€ 2.30/stuk
652
Aperitiefglaasje met zalmsnippers
€ 2.00/stuk
645
Noors hapje op een schaaltje
€ 2.00/stuk
661
Lepelhapje met scampi’s & dragon
€ 1.40/stuk
662
Lepelhapje met verse roze zalm
€ 1.40/stuk
666
Lepelhapje met gandaham en meloen
€ 1.40/stuk
663
Bordje Tapaz (olijven, gemarineerde scampi’s, blokjes vlaskaas, gemar ineerde ansjovis, Spaanse droge worst, zongedroogde tomaatjes- vanaf 4 pers.)
€ 3.30/p.p.
644
Bordje met carpaccio van rundsfilet en groene pesto
€ 2.00/st
648
Bordje met gerookte eendeborst en wildpastei*
€ 2.00/st
643
Aperitiefglaasje met haring in dille
€ 2,30/st
Aperitief soepjes (gebruik tasje inbegrepen)
668
Bospaddestoelensoep met gerookte eendeborst
€ 1.00/stuk
667
Broccoliroomsoep
€ 1.00/stuk
Soepen
701
Tomatenroomsoep met balletjes
€ 4.00/liter
702
Bospaddestoelensoep met gerookte eendeborst
€ 4.30/liter
703
Broccoliroomsoep
€ 3.80/liter
706
Pompoenroomsoep met spekreepjes
€ 3.80/liter
Koude voorgerechten (gepresenteerd op een stenen bord)
751
Vitello tonato (fijngesneden kalfsvlees met een sausje van tonijn)
€ 7.80/pp.
752
Cavaillon met Parmaham
€ 6.80/pp.
753
Koud visschoteltje
€ 7.50/pp.
755
Garnalencoctail “New Style”
dagprijs
757
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers, pijnboompitjes en g roene pestodressing
€ 6.80/pp.
Warme voorgerechten
144
Kaasrollen met ham
€ 2.30/stuk
143
Koninginnepasteitje
€ 3.50/stuk
489
Sint-Jacobsschelp
€ 6.80/stuk
234
Garnaalkroketten
€ 2.50/stuk
236
Kaaskroketten
€ 1.30/stuk
801
Scampi in duivelsausje met een torentje van wilde rijst (6st.)
€8,30/stuk
803
NIEUW! Kabeljauw met créme van bloemkool in parmesanjus
€ 8.30/stuk
804
NIEUW! Gebakken zalmfilet met mosterdsaus en spinaziepuree
7.80
807
Visserspotje uit de Noordzee
€7.80/stuk
Hoofdgerechten (MIN. 2 PERSONEN)
902
Wildstoofpotje*
€ 15.80/pp.
903
Parelhoenfilet gevuld met pesto in een jasje van Breydelspek en morillesaus
€ 14.60/pp.
904
Kalkoenfilet archiduc
€ 13.00/pp.
1007
Opgevulde Kalkoenfilet met archiducsaus
€ 13,50/pp.
906
Normandisch gevuld varkenshaasje met een Calvadossausje
€ 13.80/pp.
907
Everzwijnfilet met poivradesaus
€ 16.20/pp.
908
Orloff gebraad met kaassaus
€ 13.50/pp.
910
Scampi’s in duivelsausje (12 st.) - zonder groenten of fruit
€ 13.20/pp.
1114
Warme beenhesp met archiducsaus
€ 13.00/pp.
1115
Warme beenhesp met Provençaalse saus
€ 13.00/pp.
1116
Nieuw! Ardeens kalkoenfiletgebraad met een veenbessensausje
€ 14.30/pp.
BIJ DE HOOFDGERECHTEN IS INBEGREPEN
914
Warme groenteschotel: gebakken witloof, spekboontjes, worteltjes, broccoli en spiesje van champignons en kerstomaatjes
915
Warme fruitschotel: peertje in rode wijn, ananas, perzik met veenbessen en gekarameliseerde appeltjes
Ook apart te verkrijgen
916
Warme groenteschotel
€ 4.50/pp.
917
Warme fruitschotel
€ 4.50/pp.
Aardappelgerechten
235
Aardappelkroketjes
€ 0.25/stuk
240
Aardappelpuree
€ 6.80/kg
404
Broccolipuree
€ 7.50/kg
304
Gratin Dauphinois
€ 8.80/kg
Koude schotels
189
Charcuterieschotel
€ 6.70/pp.
7 soorten charcuterie gegarneerd: kaas - gekookte hesp - fricandon - filet de sax k ipfilet - préparé - krabsalade of aangepast naar wens
808
Kinderbuffet
€ 6.50/pp.
Salami - fricandon - Bob de Bouwerworst - kipfilet - groentjes - aardappeltjes en br oodjes, gegarneerd op een bortje
198
Koude schotel (niet tijdens eindejaarsfeesten)
€ 12.00/pp.
Perzik met tonijn - kippenboutje - kipfilet - kalfskoek - boerenham van het huis past ei van de chef - gekookte ham met asperges - worteltjes - boontjes - tomaatjes bloemkool - aardappeltjes - fruitgarnituur en sausjes
199
Breughelbuffet (niet tijdens eindejaarsfeesten)
€ 14.80/pp.
Opgevulde tomaat met varkenslekkers - fricandon - mosterdgebraad - droge worstjes b oerenham van het huis - braadworst - pastei van de chef - beenham met champignon- saus ( op te warmen) - ovenaardappel met zijn garnituur - worteltjes - boontjes - knolselder blo emkool - sausjes - broodjes en boter
190
Koud buffet 1
€ 16.90/pp.
Tomaat garnaal - perzik met tonijn - Cavaillon met Parmaham - gekookte ham met asperges - kalkoenrollade - varkensgebraad - rosbief - gebakken kippenboutje - glaasje met gerookte zalmsla - aa rdappelsalade - pastasalade - boontjes - selder wortelen / Fruit: ananas - druiven - mandarijntjes - kiwi - Broodjes, boter en sausjes: coctail en tartaar .
Koud buffet 1 aanvullen met vis
1104
+ gerookte forelfilet met bieslooksaus
+ € 2.20/pp.
1105
+ gerookte heilbot met garnituur
+ € 3.60/pp.
1106
+ gegarneerde verse roze zalm
+ € 2.70/pp.
809
+ tongrolletjes met vinaigrette maison
+ € 2.20/pp.
191
Koud buffet 2
€ 21.80/pp.
Tongrolletjes met vinaigrette maison - gerookte forelfilets met bieslooksaus ger ookte heilbot met garnituur - gegarneerde verse roze zalm - tomaat garnaal glaasje met ger ookte zalmsla - gekookte ham met asperges - cavaillon met Parmaham aar dappelsalade - pastasalade - boontjes - wortelen - selder F ruit, broodjes, boter en sausjes idem buffet 1
192
Nieuw! Zuiders buffet
€ 20.50/pp.
Rundscarpaccio met parmesan en pesto - chorizo salami - vitello tonato - pancetta - parmaham met meloenparels - brie met Italiaanse kruiden - scampispiesje met zongedroogde tomaatjes - gerookte zalm met geitekaas en basiculumdressing - tomaat, mozarellasalade - Italiaanse pastasalade - worteltjes - boontjes - knolseldersalade - aangepaste broodsoorten, boter, coctail, tartare, zuiderse dressing
Junior menu
1003
Tomatenroomsoep met balletjes
€ 8.00/pp.
911
Kipfilet met appelmoes en kroketjes of (912) spaghetti bolognaise
385
Chocolademousse
Het menu wordt gepresenteerd in een kinderbox met gratis verrassing
Suggesties van de chef
Opgevulde kalkoen: sappige gehaktvulling met pistache, truffel, champignons, room en grand Marnier:
1004
Vers (vanaf 5 personen)
€ 9.50/pp.
1005
Gebakken afhalen (op zijn geheel vanaf 5 personen)
€ 11.50/pp.
Gourmet
184
Gourmet party
€ 9.80/pp.
Gepaneerde kalkoenfilet - brochette - Bombay kippesteak- tournedos - steak Marc chip olata en gyros
194
Gourmet ‘Kwaliteitsslager’
€ 12.30/pp
Scampi brochette - Bombay kippesteak - tournedos - lamskotelet - finettes “Dijonais” op gevulde kalfsoester - kalkoenbrochette
1126
Visgourmet (vanaf 4 personen)
€ 15.30/pp.
Dorade in dille marinade - gamba - visschnitsel - Sint-Jacobsvrucht - scampibrochette t ournedos van zalm - kabeljauwhaasje
1102
Eindejaarsgourmet
€ 13.50/pp.
(enkel te verkrijgen tijdens de eindejaarsfeesten en in januari) Varkenshaasje - rundsfilet pur - Sint-Jacobsvrucht - lamskroontje met amandelschilfers eendeb orst met veenbessen - filet van everzwijn - zalmhaasje
195
Kindergourmet
€ 5.50/pp.
Chipolata - saté - kalkoenlapje - hamburger Dit alles wordt gepresenteerd in een kinderbox met gratis verrassing
SUGESTIES BIJ GOURMET
1100
Voorgerecht: Scampi’s in een duivelsausje (om in gourmet pannetjes op te warmen)
€ 7.00/pp.
Fondue
182
Fondue 1
€ 8.90/pp.
Runds, varkens en kalkoenvlees, diverse soorten gehaktballetjes
181
Fondue “Kwaliteitsslager”
€ 10.00/pp.
Runds, varkens, kalkoen en kalfsvlees, diverse soorten gehaktballetjes
1117
Eindejaarsfondue
€ 12.20/pp.
(enkel te verkrijgen tijdens de eindejaarsfeesten en in januari) Rundsfilet, varkensfilet, kipfilet, everzwijnfilet, hertenfilet
1123
Visfondue (vanaf 4 personen)
€ 14.80/pp.
Zalm, scampi, gamba, doradefilet, Sint-Jakobsvrucht en tongfilet (gebruik visnetje inbeg repen)
1125
Visbouillon
€ 5.50/liter
193
Kinderfondue
€ 5.60/pp.
Frankfurterworstjes, gehaktballetjes, spekvinkjes, kipnuggets, chipolataworstjes. D it alles wordt gepresenteerd in een kinderbox met gratis verrassing Steengrill
Steengrill
187
Steengrill
€ 15.90/pp.
Lamskotelet, steak Rossini, chipolata, Ardense steak, opgevulde kipfilet, ex otische kalkoenbrochette, boontjes met spek, tomaatje, peertje met ananas en v eenbessen, champignons, bloemkool, gratin dauphinois, warme en koude sausjes (tar taar, cocktail, provençaal)
1120
Huur toestel
€ 7.50/toestel
Teppan Yaki
1127
Teppan yaki (vanaf 4 personen)
€ 18.40/pp.
Scampibrochette - tournedos Kyoto - teppan reepjes - zalmfilet met rode pesto gemarineer de lamskotelet - kipbrochette Yaki Tori en Oosters worstje - Bakpatatjes P rovençaalse grilltomaatjes - champignonschijfjes - witloofstronkje - spekboontjes en gr oentebrochette - béarnaisesaus - cocktailsaus - tartaarsaus - warme archiducsaus
1128
Huur toestel (tot 6 personen)
€ 7.50/toestel
Wok party (vanaf 4 personen)
186
Wok party
€ 13.80/pp.
Stel zelf uw wok samen 4 soorten te kiezen uit:
Vleessoorten
1129
Varkenshaasje Provençaal met witte rijst
1130
Lamsvlees met 5 kruiden en spirelli pasta
1131
Rundsvlees met groenten en wilde rijst
1132
Chicky Khan met penne
1135
NIEUW kalfsreepjes 'Green Herbes' met Thaise rijst
Vissoorten
1133
Zalmgyros today met Chinese wokmie
Opleg € 3.20/pp.
1134
Tonijnreepjes ‘Antalya’ met conglietti pasta
Opleg € 2.70/pp.
1119
Scampi's in een duivelsausje (6st) met tricolore pasta
Opleg € 3,20/pp.
1118
huur wok toestel (tot 6 personen)
€ 5.00/toestel
Groentenschotels Ideaal voor bij de gourmet en fondue
478
Salade, verse wortelen, knolselder, komkommer, tomaten, boontjes, aar dappelsalade en pastasalade
€ 4.60/pp.
477
Idem voorgaande, zonder pastasalade en aardappelen
€ 3.60/pp.
479
Warme bakgroentjes ,bloemkool, tomaat, champignons, boontjes, gevulde per zik en aardappeltjes
€ 4.80/pp.
Ook te verkrijgen
800
Warme sausen:
€ 9.80/Liter
archiducsaus, groene pepersaus, poivradesaus, Calvadossaus, morillesaus, duivelsaus, provencaalse saus, veenbessensaus
200
Koude sausen:
€ 1.50/Potje
Cocktail, tartaar, grillsaus, pikante saus, currysaus, Provençaalse saus, mayonaise, béarnaisesaus
Verrassingsbrood
Gevuld brood of mandje met mini-sandwiches of mini-pistolets met een gevarieerd assortiment charcuteriesoorten
1107
Mini-pistolets
€ 1.00/stuk
1108
Mini-sandwiches
€ 1.00/stuk
1109
Mini-pistolets met groentjes
€ 1.20/stuk
1110
Mini-sandwiches met groentjes
€ 1.20/stuk
Nieuw! Luxebroodjes
758
Gerookte zalm, effi light, cresson en verse ajuin
€ 1.80/stuk
759
Pancetta, rucola, pijnboompitjes en groene pesto
€ 1.80/stuk
760
Fazantpastei, cresson, Ardeense ajuinconfituur (seizoen)
€ 1.80/stuk
761
Franse brie, honing, walnoten
€ 1.80/stuk
762
Mozarella, Parmaham, rucola, rode pesto en zongedroogde tomaatjes
€ 1.80/stuk
1121
Fantasiebrood in de vorm van een schildpad
€ 8.00/stuk
Kaasschotel
188
Diverse kaassoorten extra gegarneerd met vers fruit
€ 13.30/pp.
1122
Assortiment mini-pistolets
€ 0.25/stuk
Desserts Gepresenteerd in een glas
381
Chocolademousse
€ 3.50/pp.
382
Panna cotta met frambozen
€ 3.30/pp.
384
Tiramisu met advocaat en speculaas
€ 3.60/pp.
380
Assortiment van 3 mini desserts in een glaasje*
€ 4.80/pp.
Eindejaarsmenu’s
1001
Menu 1
€ 23,60 p/persoon
Tomatenroomsoep met balletjes / Visserspotje uit de Noordzee / Normandisch gevuld varkenshaasje vergezeld van warme groenteschotel of warme fruitschotel / Gratis 6 kroketjes per persoon
1002
Menu 2
€ 24.50 p/persoon.
Broccoliroomsoep / Scampi in duivelsausje met een torentje van wilde rijst / Ardeens kalkoenfilet gebraad met een veenbessensausje vergezeld van warme groenteschotel of warme fruitschotel / Gratis 6 kroketjes per persoon
2001
Menu 3
€ 24.30 p/persoon
Pompoenroomsoep met spekreepjes / gebakken zalm met morsterdsaus en spinaziepuree / Parelhoenfilet opgevuld met pesto in een jasje van Breydelspek en morillesaus vergezeld van warme groenteschotel of warme fruitschotel / Gratis 6 kroketjes per persoon
2002
Menu 4
€ 26,25 p/persoon
Bospaddestoelroomsoep met gerookte eendeborst / Kabeljauw met créme van bloemkool en parmesanjus / Wildstoofpotje vergezeld van warme groenteschotel of warme fruitschotel / Gratis 6 kroketjes per persoon