Marc & Marion

Marc begon als 12-jarige zijn opleiding in de slagerijschool 'Ter Groene Poorte' te Brugge. Marion koos voor de opleiding verpleegkundige.

Na een omzwerving langs verschillende slagerijen besloten Marc en Marion de stap te wagen en begonnen ze in 1993 een slagerij te Sleidinge. Dat het een succes was, werd duidelijk toen in 1997 de slagerij werd uitgeroepen tot "Topstarters zaak" in de regio.

In 2000 werd de winkeloppervlakte verdubbeld, de werkplaatsen werden vijfmaal groter en aangepast aan de strengste HACCP normen. De verkoop in de winkel werd uitgebreid met een automatenshop (1999) in Sleidinge en in Eeklo (2007).

De zaak stelt ongeveer  zes personeelsleden te werk.
De opvolging is verzekerd want Niels de oudste zoon werkt reeds als slager en Elias de jongste zoon volgt momenteel ook een slagersopleiding in 'Ter Groene Poorte' te Brugge.

Iedere dag zijn wij met onze medewerkers in de weer om van de beste grondstoffen mooie kwaliteitsvolle producten klaar te maken. U kan terecht bij ons voor 1ste keus varkens- kalfs- en rundsvlees.

Het rundsvlees wordt door Marc bij de plaatselijke boeren in het Meetjesland levend aangekocht. Het grootste deel van de charcuterie wordt in eigen atelier bereid.

Dagelijks is er een keuze uit een groot assortiment panklare en bereide gerechten, dagschotels, soepen en belegde broodjes. Salades worden steeds aangepast naar het seizoen. Ook voor een flesje wijn kan u bij ons terecht. In onze menukaart vindt u zeker iets voor uw feesttafel om uw gasten te verwennen.

 

Culinaire groeten,

Marc & Marion & medewerkers.